Животоспасяваща трансплантация за Роси

Росица страда от жесток инсулинозависим диабет, който за 30 години е нанесъл своите страшни поражения. Най-тежкото е това на бъбреците ѝ – единият е необратимо съсипан. Решението е трансплантацията на нов такъв. Сумата за това е непосилна за Роси. Нека ѝ дарим живот!

   1%
Дарени: 690 лв. от 50000.00 лв.

Получател на даренията: Росица Пачерезова

Kaтегории: Болни

Стойност на материалните активи: под 50000 лв.


Документи: transplantaciq.jpg telk.doc epikriza.doc

Повече за кампанията

Ужасната диагноза е поставена още, когато Роси е само на 8 годинки. Сега, на 38 годишна възраст, освидетелствана на ТЕЛК 100 % инвалид без чужда помощ, тя е принудена да прекарва по четири часа четири пъти в седмицата от скъпоценния живот затворена с машината за хемодиализа, която, уви, не смогва вече да компенсира работата на бъбреците. След диализните фистули се запушва катетърът на крака и това налага спешна, четвърта операция за поставяне на такъв на врата. Освен това налице са и множество придружаващи заболявания на очите, сърцето и бъбреците вследствие от диабета. За жалост състоянието на Роси се влошава с всеки изминал ден. Надеждата идва от болница Аджибадем Атакент в Истанбул, Турция, където могат да присадят жизнено необходимия бъбрек срещу 50 000 лв. Нека помогнем на тази прекрасна млада жена да се сдобие с него!


сподели във facebook

Благодарности на всички, които помогнаха на Роси да се сдобие с новия бъбрек. Това вече е факт, слава Богу! Бог да Ви благослови изобилно!Самарянин: Деян Иванов

Средствата отиват при: директно в сметката на дарявания

Локация: Елхово

Крайна дата: Изтекла дата

Дарена сума до момента: 690 лв.

Цел: 50000.00 лв.

НАПРАВETE ДАРЕНИЕ
Последни дарители:
Анонимен 100.00 лв. преди 10 месеца
Анонимен 100.00 лв. преди 1 година
Анонимен 200.00 лв. преди 1 година
Марина 100.00 лв. преди 1 година
Анонимен 90.00 лв.
Анонимен 100.00 лв.

Tази кампания има нужда от теб.

Дари своите две лепти сега!

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ