Юлиян има нужда от помощ, той се бори със смъртоносна болест!

Юлиян е 61-годишен мъж в много тежко здравословно състояние - усложнено онкологично заболяване с рецидиви, датиращо от преди шест години.
Налагат се изследвания, които здравната каса не покрива, както и постоянни пътувания до София и обратно в провинцията, където той живее.
Болките са непосилни, а разходите големи - огромна е нуждата от помощ и подкрепа в този момент!

   10%
Дарени общо до тук: 50 лв.

(тази сума е събрана за последния 1 месец)

Получател на даренията: Юлиян Узунов

Kaтегории: Пенсионери Болни

Общ брой на лицата в семейството: 2

От тях трудоспособни са: 1

Стойност на материалните активи: под 2000 лв.


Документи: епикриза 2021.jpg епикриза 2021 2.jpg епикриза 2021 1.jpg Епикр.Алекс.болн 2.jpg епикриза първа.jpg

Повече за кампанията

Приятели, както е видно от приложените медицински документи, спокойно може да се каже, че Юлиян и неговите близки минават през ада. От появата на онкологичното заболяване, обхванало лимфните му възли и много други лезии по органите му, той се бори за всеки ден живот.

Преминал е през поредица тежки лечения, химиотерапии и други процедури. След кратък период на ремисия и глътка спокойствие, и надежда за него, сега отново заболяването се е обострило. Последните му изследвания показват, че ракът е станал много агресивен, и е засегнал повечето от органите и системите му.

Близките му правят всичко по силите си, но вече изнемогват физически, психически и финансово. Постоянните пътувания от с. Крупник, където той живее, до София и обратно, изследвания, надежди и разочарования, са съсипващи. Освен това се оказва, че скъпо струващи и много важни медицински процедури не се покриват от Здравната каса. Това поставя Юлиян в безизходица, той няма никакъв шанс да заплати и извърши всичко това, без чужда помощ. Вече почти не може да се движи сам, има нужда от постоянни грижи и обслужване.

Ето защо ние се обръщаме към всички вас, добри хора - животът е дар от Бога и само Той може да спаси, но ние сме хора и като такива трябва да сме съпричастни, милосърдни и състрадателни!

Нека помогнем в този ужасен момент на този мъж - нека му покажем, че не е сам, че заедно ще бъдем до него в тези страшни мигове, че ако има шанс и надежда, то няма да му се отнемат заради невъзможността да си плати! Благодарим Ви, че имате сърца!


сподели във facebook

Самарянин: Янка Джинджиева

Средствата отиват при: самарянина

Локация: не е посочена

Крайна дата: Ежемесечна кампания

Дарени за февруари 50 лв. от 500.00 лв.

Дарени общо до тук: 50 лв. (тази сума е събрана за последния 1 месец)

Ежемесечна цел: 500.00 лв.

НАПРАВETE ДАРЕНИЕ
Последни дарители:
Анонимен 50.00 лв. преди 1 седмица

Tази кампания има нужда от теб.

Дари своите две лепти сега!

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ