Юлиян има нужда от помощ, той се бори със смъртоносна болест!

Юлиян е 61-годишен мъж в много тежко здравословно състояние - усложнено онкологично заболяване с рецидиви, датиращо от преди шест години.
Налагат се изследвания, които здравната каса не покрива, както и постоянни пътувания до София и обратно в провинцията, където той живее.
Болките са непосилни, а разходите големи - огромна е нуждата от помощ и подкрепа в този момент!

   3%
Дарени общо до тук: 140 лв.

(тази сума е събрана за последните 11 месеца)

Получател на даренията: Юлиян Узунов

Kaтегории: Пенсионери Болни

Общ брой на лицата в семейството: 2

От тях трудоспособни са: 1

Стойност на материалните активи: под 2000 лв.


Документи: епикриза 2021.jpg епикриза 2021 2.jpg епикриза 2021 1.jpg Епикр.Алекс.болн 2.jpg епикриза първа.jpg

Повече за кампанията

Приятели, както е видно от приложените медицински документи, спокойно може да се каже, че Юлиян и неговите близки минават през ада. От появата на онкологичното заболяване, обхванало лимфните му възли и много други лезии по органите му, той се бори за всеки ден живот.

Преминал е през поредица тежки лечения, химиотерапии и други процедури. След кратък период на ремисия и глътка спокойствие, и надежда за него, сега отново заболяването се е обострило. Последните му изследвания показват, че ракът е станал много агресивен, и е засегнал повечето от органите и системите му.

Близките му правят всичко по силите си, но вече изнемогват физически, психически и финансово. Постоянните пътувания от с. Крупник, където той живее, до София и обратно, изследвания, надежди и разочарования, са съсипващи. Освен това се оказва, че скъпо струващи и много важни медицински процедури не се покриват от Здравната каса. Това поставя Юлиян в безизходица, той няма никакъв шанс да заплати и извърши всичко това, без чужда помощ. Вече почти не може да се движи сам, има нужда от постоянни грижи и обслужване.

Ето защо ние се обръщаме към всички вас, добри хора - животът е дар от Бога и само Той може да спаси, но ние сме хора и като такива трябва да сме съпричастни, милосърдни и състрадателни!

Нека помогнем в този ужасен момент на този мъж - нека му покажем, че не е сам, че заедно ще бъдем до него в тези страшни мигове, че ако има шанс и надежда, то няма да му се отнемат заради невъзможността да си плати! Благодарим Ви, че имате сърца!


сподели във facebook

Приятели, за съжаление Юли си отиде от този свят, коварната болест отне живота му. Благодарим за вашата подкрепа. Молим се близките на Юли да намерят мир и утеха.@allСамарянин: Янка Джинджиева

Средствата отиват при: самарянина

Локация: не е посочена

Крайна дата: 3 седмици от сега

Дарени общо до тук: 140 лв. (тази сума е събрана за последните 11 месеца)

Ежемесечна цел: 500.00 лв.

НАПРАВETE ДАРЕНИЕ
Последни дарители:
Zhivko Tropchev 40.00 лв. преди 9 месеца
Анонимен 50.00 лв. преди 9 месеца
Анонимен 50.00 лв. преди 9 месеца

Tази кампания има нужда от теб.

Дари своите две лепти сега!

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ