Надежда за малкия Емануил и неговия болен баща

През последните три години животът на едно християнско сплотено семейство е подложен на голямо изпитание.
​Александър и Силвия са родители на три деца, най-малкото от които е на три месеца с порок на сърцето. Таткото е болен от Паркинсон, което поставя семейството в много трудна ситуация. И бебето и бащата се нуждаят от лечение и медицинска помощ.

   45%
Дарени общо до тук: 900 лв.

(тази сума е събрана за последните 4 месеца)

Получател на даренията: Александър Кирилов

Kaтегории: Деца Семейства Болни

Общ брой на лицата в семейството: 5

От тях трудоспособни са: 1

Стойност на материалните активи: под 2000 лв.


Документи: Емануил епикриза.jpg viber_изображение_2021-02-11_18-49-01.jpg Александър Кирилов епикриза.jpg еп. Александър 2.jpg еп. Александър.jpg

Повече за кампанията

Скъпи приятели,

​Александър и Силвия се грижат за трите си деца с огромна любов и отдаденост, независимо от трудностите по пътя им. Най-голямото е на петнадесет години, средното - на осем, а най-малкият член на семейството е само на 4 месеца.

Александър е млад човек - на 38. С впечатляващо отношение се грижи за семейството си, но преди няколко години започват проблеми с дясната му ръка. През 2020 година идва и тежката новина - диагностициран е с паркинсон. Освен това има съмнения за начална форма на диабет и са назначени допълнителни изследвания. Към момента, освен съществуващият силен тремор в ръката, вече е засегнат и десният крак. ​Въпреки влошеното си здраве, Александър прави всичко възможно да издържа семейството си и продължава да работи в шивашки цех.

Ситуацията се усложнява още повече, когато се ражда третото дете и лекарите установяват, че то има порок на сърцето. Това налага периодично постъпване в клиники за изследвания, а също и предстояща сърдечна операция.

​Независимо от всички изпитания семейството е задружно и не пада духом.
Поради честите престои на бащата в болница и трудната му подвижност, финансовото им състояние е доста затруднено. Когато Александър работи, месечният му доход е 560 лв., а Силвия е в майчинство.
Получаваните средства са крайно недостатъчно за отглеждането на децата и лечението на бебето и бащата.

Апелирам към всички с отворени сърца: нека помогнем и подкрепим семейството в този труден момент за тях!


сподели във facebook

Скъпи приятели, ето малко информация за малкия Емануил. Семейството очаква консултация с кардиолог на 14.04.2021. Между временно той продължава да приема ежедневно специални прахообразни форми на лекарствата Каптоприл, Фурантрил и Спироноланктон, за които семейството пътува до Благоевград.
Родителите са изключително благодарни за подкрепата и събраните средства се използват за лечението на детето. След прегледа на Емануил, ще се наложат специфични изследвания и диагностика, която касата не покрива в пълен обем.
Паралелно с това бащата на детето също се лекува, заради прогресивно развиващото се при него заболяване. Въпреки всичко обаче, семейството е сплотено и готово да се бори!
Приемете техните и мои благодарности за подкрепата, и добрите ви сърца!@allСкъпи приятели, искам да споделя с вас няколко изречения за малкият Емануил и неговото семейство. Той е едно прекрасно и усмихнато бебе, вече е на пет месеца. Април предстои контролен преглед при кардиолог, който проследява заболяването на сърцето му. Според развитието на сърдечния порок ще се вземе решение дали ще се извърши операция когато стане на шест месеца. Родителите са много благодарни за помощта, която им оказахте. Толкова мили, скромни и смирени. Това семейство изпраща на всички вас най- чистото и искрено БЛАГОДАРЯ! Аз също се присъединявам към тях.
@allСамарянин: Мариана Чопева

Средствата отиват при: самарянина

Локация: не е посочена

Крайна дата: Ежемесечна кампания

Дарени за май 0 лв. от 500.00 лв.

Дарени общо до тук: 900 лв. (тази сума е събрана за последните 4 месеца)

Ежемесечна цел: 500.00 лв.

НАПРАВETE ДАРЕНИЕ
Последни дарители:
Zhivko Tropchev 20.00 лв. преди 3 седмици
Анонимен 20.00 лв. преди 1 месец
Любомир 100.00 лв. преди 1 месец
Красимир Зарков 2.00 лв. преди 1 месец
Румен Лютачки 30.00 лв. преди 1 месец
Анонимен 50.00 лв. преди 1 месец
Анонимен 108.00 лв. преди 1 месец
Анонимен 100.00 лв. преди 1 месец
Анонимен 10.00 лв. преди 1 месец
Надежда Петрова 50.00 лв. преди 1 месец
Любомир 100.00 лв. преди 2 месеца
Анонимен 30.00 лв. преди 2 месеца
Zhivko Tropchev 35.00 лв. преди 2 месеца
Анонимен 25.00 лв. преди 2 месеца
Анонимен 20.00 лв. преди 2 месеца
Анонимен 50.00 лв. преди 2 месеца
Георги и Зорница Александрови 100.00 лв. преди 2 месеца
Анонимен 50.00 лв. преди 2 месеца

Tази кампания има нужда от теб.

Дари своите две лепти сега!

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ