Надежда за малкия Емануил и неговия болен баща

През последните три години животът на едно християнско сплотено семейство е подложен на голямо изпитание.
​Александър и Силвия са родители на три деца, най-малкото от които е на три месеца с порок на сърцето. Таткото е болен от Паркинсон, което поставя семейството в много трудна ситуация. И бебето и бащата се нуждаят от лечение и медицинска помощ.

   17%
Дарени общо до тук: 930 лв.

(тази сума е събрана за последните 11 месеца)

Получател на даренията: Александър Кирилов

Kaтегории: Деца Семейства Болни

Общ брой на лицата в семейството: 5

От тях трудоспособни са: 1

Стойност на материалните активи: под 2000 лв.


Документи: Емануил епикриза.jpg viber_изображение_2021-02-11_18-49-01.jpg Александър Кирилов епикриза.jpg еп. Александър 2.jpg еп. Александър.jpg

Повече за кампанията

Скъпи приятели,

​Александър и Силвия се грижат за трите си деца с огромна любов и отдаденост, независимо от трудностите по пътя им. Най-голямото е на петнадесет години, средното - на осем, а най-малкият член на семейството е само на 4 месеца.

Александър е млад човек - на 38. С впечатляващо отношение се грижи за семейството си, но преди няколко години започват проблеми с дясната му ръка. През 2020 година идва и тежката новина - диагностициран е с паркинсон. Освен това има съмнения за начална форма на диабет и са назначени допълнителни изследвания. Към момента, освен съществуващият силен тремор в ръката, вече е засегнат и десният крак. ​Въпреки влошеното си здраве, Александър прави всичко възможно да издържа семейството си и продължава да работи в шивашки цех.

Ситуацията се усложнява още повече, когато се ражда третото дете и лекарите установяват, че то има порок на сърцето. Това налага периодично постъпване в клиники за изследвания, а също и предстояща сърдечна операция.

​Независимо от всички изпитания семейството е задружно и не пада духом.
Поради честите престои на бащата в болница и трудната му подвижност, финансовото им състояние е доста затруднено. Когато Александър работи, месечният му доход е 560 лв., а Силвия е в майчинство.
Получаваните средства са крайно недостатъчно за отглеждането на децата и лечението на бебето и бащата.

Апелирам към всички с отворени сърца: нека помогнем и подкрепим семейството в този труден момент за тях!


сподели във facebook

Скъпи приятели и съмишленици, имаме много добра новина за малкия Емануил. Днес детето беше на контролен преглед и лекарите са много доволни от резултата- сърцето е здраво и дори са спрели едно от лекарствата. Това означава, че операцията е успешна. Родителите са много радостни и спокойни, че малкия Емануил ще расте като едно силно и здраво дете. Приемете техните и наши благодарности, за вашата подкрепа! Бог да благослови всички ви!
@allСкъпи приятели и съмишленици, имаме много добра новина за малкия Емануил. Днес детето беше на контролен преглед и лекарите са много доволни от резултата- сърцето е здраво и дори са спрели едно от лекарствата. Това означава, че операцията е успешна. Родителите са много радостни и спокойни, че малкия Емануил ще расте като едно силно и здраво дете. Приемете техните и наши благодарности, за вашата подкрепа! Бог да благослови всички ви!
@allОтдавна не съм писала за Емануил, затова бързам да изкажа благодарност за всичко което се случи благодарение на вас.
Поради Ковид ситуацията в страната, а също така и поради кратко боледуване на Емануил нещата с неговото лечение малко се забавиха. Преди 10 дни бе извършена операция на сърцето му и детето се възстановява добре. От вчера той вече си е вкъщи, заобиколен с много внимание и любов. От тук нататък ще има проследяване на общото му състояние и периодични планувани контролни прегледи.
Семейството вече е много по- спокойно. Бащата на Емануил- Александър, независимо от страданието си, причинено от неговото заболяване е благодарен и скромен човек, отдаден на дома, и семейството си. Все още полага усилия да снабдява нуждите на дома им .
Цялото семейство са изключително благодари на всички, които помогнахте в този труден момент за тях. Но с топло и мило сърце казват, “стига толкова помощ за нас- ние вече ще се справим, нека сега се помогне на друг, който е в по-голяма нужда”!
Днес с благодарност и надежда завършваме кампанията за малкия Емануил!
@allСкъпи приятели, ето малко информация за малкия Емануил. Семейството очаква консултация с кардиолог на 14.04.2021. Между временно той продължава да приема ежедневно специални прахообразни форми на лекарствата Каптоприл, Фурантрил и Спироноланктон, за които семейството пътува до Благоевград.
Родителите са изключително благодарни за подкрепата и събраните средства се използват за лечението на детето. След прегледа на Емануил, ще се наложат специфични изследвания и диагностика, която касата не покрива в пълен обем.
Паралелно с това бащата на детето също се лекува, заради прогресивно развиващото се при него заболяване. Въпреки всичко обаче, семейството е сплотено и готово да се бори!
Приемете техните и мои благодарности за подкрепата, и добрите ви сърца!@allСкъпи приятели, искам да споделя с вас няколко изречения за малкият Емануил и неговото семейство. Той е едно прекрасно и усмихнато бебе, вече е на пет месеца. Април предстои контролен преглед при кардиолог, който проследява заболяването на сърцето му. Според развитието на сърдечния порок ще се вземе решение дали ще се извърши операция когато стане на шест месеца. Родителите са много благодарни за помощта, която им оказахте. Толкова мили, скромни и смирени. Това семейство изпраща на всички вас най- чистото и искрено БЛАГОДАРЯ! Аз също се присъединявам към тях.
@allСамарянин: Мариана Чопева

Средствата отиват при: самарянина

Локация: не е посочена

Крайна дата: 3 седмици от сега

Дарени общо до тук: 930 лв. (тази сума е събрана за последните 11 месеца)

Ежемесечна цел: 500.00 лв.

НАПРАВETE ДАРЕНИЕ
Последни дарители:
Анонимен 30.00 лв. преди 6 месеца
Zhivko Tropchev 20.00 лв. преди 7 месеца
Любомир 100.00 лв. преди 8 месеца
Анонимен 20.00 лв. преди 8 месеца
Красимир Зарков 2.00 лв. преди 8 месеца
Румен Лютачки 30.00 лв. преди 8 месеца
Анонимен 108.00 лв. преди 8 месеца
Анонимен 50.00 лв. преди 8 месеца
Анонимен 100.00 лв. преди 8 месеца
Анонимен 10.00 лв. преди 8 месеца
Надежда Петрова 50.00 лв. преди 8 месеца
Zhivko Tropchev 35.00 лв. преди 9 месеца
Анонимен 30.00 лв. преди 9 месеца
Любомир 100.00 лв. преди 9 месеца
Анонимен 25.00 лв. преди 9 месеца
Анонимен 20.00 лв. преди 9 месеца
Анонимен 50.00 лв. преди 9 месеца
Георги и Зорница Александрови 100.00 лв. преди 9 месеца
Анонимен 50.00 лв. преди 9 месеца

Tази кампания има нужда от теб.

Дари своите две лепти сега!

НАПРАВИ ДАРЕНИЕ