RALITSA

  RALITSA IVANOVA

с. Бальовци

регистриран на: 18-10-2021 г.

Общо привлечени средства: 1598.00 лв.

Препоръки: 0 бр.

Гаранции: 0 бр.

Повече за мен

Обикновен човек, с голяма усмивка, със семейство с две малки деца, котка и куче :) Живеем на село, близо до София. Обичаме да пътуваме, да приключенстваме и да учим!

Защо реших да съм Самарянин

Събирам пари за две бебешки/детски медицински легла за Педиатрията в Окръжна болница София.

За да не се налага на друга майка да спи в сегашните условия на ужасяващото "Кърмаческо" отделение.

Моята история:
Като млада майка, попаднах в реалността на педиатричните отделения в България - в педиатрията на Окръжна болница в София. Озовах се там с моето двумесечно бебе, с бронхит, по това време имаше епидемия, която повали много бебенца и малки деца (Май 2021). Отделението беше пълно. Настаниха ни в така нареченото “Кърмаческо отделение” - малки стаи, като коридори със стъкла отвсякъде, легло за бебето и разгъваемо канапе - ужасно ръбато, за майката. Въпреки, че имаше свободни, нормални болнични стаи, нямаше как да ме настанят там, защото не са обурудвани с бебешки легла. Началникът на отделението д-р Стоименова сподели, че са искали да направят ремонт на това Кърмаческо - да направят от две стаички - една, да махнат стъклата, да си станат нормални стаи, но не са им позволили, защото това бил стандартът за Кърмаческо отделение в България. Специалистите бяха страхотни и оздравяхме бързо. Те са герои, че спасяват нашите деца, въпреки условията на работа. Има и доста млади лекари там, които не са емигрирали.

След като ме преместиха последния ден в нормална стая (имат само една с бебешко креватче), измерих врата и потърсих в интернет бебешко/детско болнично легло, което да минава през вратата. Намерих и имам оферта с отстъпка, документация, гаранция, до какви кгилограми издържа, устойчивост и т.н. Срокът на доставка е до 4 седмици.

Отделението очаква нашето дарение с отворени сърца!

Детски легла за Педиатрията


Скоро се наложи да бъда с малката ми дъщеря в Педиатрията в Окръжна болница София.
След престоя ми там, реших да инициирам събирането на пари за две бебешки/детски болнични легла там.
За да не се налага на друга майка да спи в сегашните условия н...

Даренията са за: Педиатрично отделение "Св. Анна" София
Самарянин: RALITSA IVANOVA
Краен срок: Изтекла дата
Дарени: 1598 лв. от 2200.00 лв.
   73%
0 0 1